Våra tjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Inspektion & kontroller

Husbilsservice

Vi erbjuder komplett husbilsservice för att hålla din husbil i toppskick. Vår erfarna personal tar hand om allt från regelbundna servicekontroller till reparationer och underhåll

Bildiagnostisk kontroll

Storumans Bil & El utför en datordiagnostisk kontroll av din bil som kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar.

Bromsreparation och underhåll

Bromssystemet är en kritisk säkerhetskomponent i varje fordon och kräver professionell omvårdnad för att fungera optimalt. På Storumans Bil & El förstår vi vikten av att ha bromsarna i perfekt skick för att säkerställa din säkerhet på vägarna.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

När det är dags för nästa kontrollbesiktning och avgastest kan vi på Storumans Bil & El utföra allt nödvändigt arbete. Om du önskar kan vi kontrollera fordonet i förväg, för att korrigera eventuella problem.

Professionell service för el- och hybridfordon

Våra erfarna tekniker på Storumans Bil & El är specialiserade på hantering av el- och hybridfordon och är välutrustade för att utföra korrekt felsökning och säker hantering av elektriska komponenter.

Professionell fordonskontroll

På Storumans Bil & El förbereder vi ditt fordon för obligatoriska kontroller och säkerställer att det uppfyller alla krav som ställs.

Professionell hälsokontroll

En noggrann hälsokontroll av din bil är avgörande för att minska risken för olyckor, förhindra driftstopp och förbättra övergripande säkerhet.