Professionell hälsokontroll

En noggrann hälsokontroll av din bil är avgörande för att minska risken för olyckor, förhindra driftstopp och förbättra övergripande säkerhet.

Få ut det mesta av din bil

På Storumans Bil & El använder vi den senaste diagnosutrustningen och högkvalitativa produkter från Bosch för att genomföra en grundlig granskning av ditt fordons säkerhetskomponenter, samt att byta ut vätskor och filter vid behov.

Vår regelbundna hälsokontroll är en investering i din säkerhet och långsiktiga besparingar. Genom att upptäcka potentiella problem i tid kan du undvika farliga situationer och kostsamma reparationer. Vårt erfarna team genomför hälsokontroller snabbt, noggrant och till ett rimligt pris för att säkerställa att din bil alltid är i säkert skick och redo för vägen framför dig.

Professionell hälsokontroll

Alla bilmodeller, oavsett ålder

Säsongsvis inspektion och underhåll

Originalreservdelar eller motsvarande kvalitet

Bra att veta

Service förebygger framtida problem

En noggrann service är inte bara bra för ditt fordon, utan också mycket relevant för din egen säkerhet. Våra specialister använder den senaste diagnosutrustningen för att kontrollera om fordonet är i tekniskt säkert skick och om alla delar fungerar korrekt. Målet är främst att minska risken för olyckor och förbättra säkerheten för alla i fordonet. Vi gör vårt bästa för att eliminera kostsamma och irriterande motorhaverier. Vi har också den perfekta lösningen om du vill ha dubbel säkerhet: Vår kompletta service inkluderar gratis mobilitetsgaranti.

Expertkunskap ger ökad säkerhet

Du kan få ditt fordon servat när som helst på året – och det bör du. Vår verkstad erbjuder kvalificerad och snabb felsökning med den senaste diagnosutrustningen från Bosch året runt. Våra kunniga tekniker använder sig inte bara av sin egen omfattande kunskap, utan samarbetar även med Bosch för att säkerställa att alla säkerhetskomponenter undersöks noggrant och att alla vätskor (bromsvätska, olja och kylvätska) och filter professionellt ersätts med kvalitetsdelar.

Säker körning

Antalet trafikolyckor med dödlig utgång har minskat de senaste åren. Det är ett gott tecken, även om allvarliga fel fortfarande finns i nästan 25% av alla bilar på vägarna. Den noggranna kontrollen vi utför berättar för dig om bilen är i trafiksäkert skick. Det hjälper dig att undvika farliga situationer och dyra reparationer. Du bör ändå följa regelbundna serviceintervall eftersom bara en expert kan identifiera potentiella faror.

Boka en hälsokontroll nu

Du kan boka en hälsokontroll hos oss idag genom några enkla steg. Vi kommer att erbjuda dig en likvärdig service på tillverkarnivå baserad på din bils ålder och körsträcka.

Alternativt, om du har frågor eller vill prata med oss först, kan du ringa oss eller skicka oss ett e-postmeddelande.

Vårt experttips

”Visste du att god sikt är avgörande för säker körning och är också ett juridiskt krav? Denna utmaning kan endast lösas med toppkvalitativa vindrutetorkare, eftersom de behöver rengöra ett område motsvarande 60 fotbollsplaner under sin livstid. Därför rekommenderar vi Bosch vindrutetorkare med effektiv prestanda. Du kommer att uppleva en fantastisk vy, även under utmanande väderförhållanden.”