Våra tjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Elektronisk systemtjänst

Elektronisk service och diagnos

På Storumans Bil & El erbjuder vi en omfattande elektrisk- och elektronisk service för att ta hand om alla dina fordonets behov. Från avancerad diagnostik och reparation av datoriserade system till byte av batterier, vår erfarna personal är här för att hjälpa dig.

Batterikontroll

Genom att utföra en enkel batterikontroll hos oss kan du undvika risken för ett urladdat batteri och de problem det kan medföra.

Inspektion & kontroller

Husbilsservice

Vi erbjuder komplett husbilsservice för att hålla din husbil i toppskick. Vår erfarna personal tar hand om allt från regelbundna servicekontroller till reparationer och underhåll

Bildiagnostisk kontroll

Storumans Bil & El utför en datordiagnostisk kontroll av din bil som kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar.

Bromsreparation och underhåll

Bromssystemet är en kritisk säkerhetskomponent i varje fordon och kräver professionell omvårdnad för att fungera optimalt. På Storumans Bil & El förstår vi vikten av att ha bromsarna i perfekt skick för att säkerställa din säkerhet på vägarna.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

När det är dags för nästa kontrollbesiktning och avgastest kan vi på Storumans Bil & El utföra allt nödvändigt arbete. Om du önskar kan vi kontrollera fordonet i förväg, för att korrigera eventuella problem.

Professionell service för el- och hybridfordon

Våra erfarna tekniker på Storumans Bil & El är specialiserade på hantering av el- och hybridfordon och är välutrustade för att utföra korrekt felsökning och säker hantering av elektriska komponenter.

Professionell fordonskontroll

På Storumans Bil & El förbereder vi ditt fordon för obligatoriska kontroller och säkerställer att det uppfyller alla krav som ställs.

Professionell hälsokontroll

En noggrann hälsokontroll av din bil är avgörande för att minska risken för olyckor, förhindra driftstopp och förbättra övergripande säkerhet.

Däckservice

Däckmontering

När du väljer oss för att serva dina däck får du inte bara en vanlig däckmontering – du får också mycket extra värde.

Motorservice

Motordiagnostisk kontroll

På Storumans Bil & El använder vi den senaste diagnostikutrustningen och vår breda expertis för att säkerställa din bils optimala prestanda och bränsleeffektivitet.

Olje- och filterbyte

Storumans Bil & El:s erfarna team av tekniker ser till att din bil får rätt typ och mängd olja, samt att oljefiltret byts ut för att säkerställa optimal motorfunktion.

Kontroll av bilglödlampor

Billampskontroll

Genom att välja oss för din lampservice kan du vara säker på att du får högkvalitativt arbete utfört av kunniga tekniker. Vi strävar alltid efter att leverera enastående resultat och hålla dig säker och trygg på vägarna.

Bilreparation och service

Husbilsservice

Vi erbjuder komplett husbilsservice för att hålla din husbil i toppskick. Vår erfarna personal tar hand om allt från regelbundna servicekontroller till reparationer och underhåll

Professionell Glasservice

Även små skador som stenskott på bilens fönster kan snabbt förvandlas till större problem om de inte åtgärdas i tid. <br><br>

Bilreparation och Bilservice

Lita på Storumans Bil & El för dina bilreparationer eller bilservice och njut av fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör.

Bilservice

Storumans Bil & El kan erbjuda professionell service och underhållsarbete utan att du förlorar tillverkargarantin.