Professionell service för el- och hybridfordon

Våra erfarna tekniker på Storumans Bil & El är specialiserade på hantering av el- och hybridfordon och är välutrustade för att utföra korrekt felsökning och säker hantering av elektriska komponenter.

Få ut det mesta av din bil

Med tillgång till en mångfald av högkvalitativa produkter från Bosch kan vi garantera pålitlig service, inspektion och reparation av elmotorer, batterier och alla andra viktiga komponenter som din el- eller hybridbil behöver.

Bosch har varit en pionjär inom utvecklingen av nya komponenter för hybrid- och elbilar från allra första början. Som ledande leverantör av utrustning till de flesta tillverkare av hybridfordon, förser Bosch nu fordon med originalutrustning av högsta kvalitet. Genom att vara en del av Bosch Car Service-nätverket kan våra skickliga mekaniker dra nytta av sin breda erfarenhet och expertis för att utföra reparationer och underhåll på dessa avancerade fordon med den precision och noggrannhet som krävs. Med oss kan du vara säker på att din el- eller hybridbil kommer att tas om hand på bästa möjliga sätt.

Service för el- och hybridfordon

Omfattande systemkunskap

Hållbara och robusta originalreservdelar från Bosch

Effektiv diagnosteknik för de senaste drivlina-designerna

Bra att veta

Våra styrkor: Elektrisk kompetens och säkerhet

Hybridbilar har två typer av drivning, vilket gör felsökning mycket mer komplicerad än med konventionella system. Dessutom kräver både el- och hybridbilar expertkunskap för att arbeta säkert med elektriska komponenter, hög ström och spänning. Därför använder våra skickliga mekaniker de senaste diagnossystemen och tekniska data. De genomgår också praktisk specialutbildning för sin egen och andras säkerhet.

Garanterad Bosch-kvalitet

Vår verkstad har inte bara kunnig personal, utan också många olika kvalitetsprodukter från Bosch. Det innebär att vi har tillgång till alla delar som behövs för service, inspektion och reparation av el- och hybridbilar, från elmotorer till batterier och specialladdare.

Fördelen: en bra balans mellan pris och prestanda, lägre kostnader och högsta kvalitet.

Framtiden för fri rörlighet är ren

El- och hybridteknik, som sparar bränsle och kan minska koldioxidutsläppen med upp till 35%, är ett viktigt steg mot en hållbar framtid, som stöder renare transporter och hjälper till att minska vår miljöpåverkan. Bosch har redan spelat en ledande roll i utvecklingen av hållbara drivsystem – från enskilda produkter till omfattande systemkunskap. Våra tekniker drar direkt nytta av denna omfattande kunskap.

Behov av service för el-/hybridfordon?

Du kan boka din service för el-/hybridfordon hos oss idag genom några enkla steg. Vi kommer att erbjuda dig en service på tillverkarnivå som är motsvarande din fordons ålder och körsträcka.

Alternativt, om du har några frågor eller vill prata med oss först, kan du ringa oss eller skicka oss ett mejl.

Vårt experttips

”Sedan 2014 har antalet europeiska städer där det endast är tillåtet att köra med en giltig miljömärkning ökat. Att inte följa reglerna kan resultera i böter. Därför föreslår vi att eftermontera ett filter på dieselbilar eller kanske överväga en övergång till en el- eller hybridbil på lång sikt.”