Storumans Bil & El AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice ac-service

GAT-premiumservice

featured image

GAT-SERVICE

Vi gör nämligen inte bara ett vanligt oljebyte utan rengör och kalibrerar hela motorn och oljesystemet invändig samt rengör ditt bränslesystem. Allt detta leder till sänkt bränsleförbrukning och minskning av skadliga avgasutsläpp.

Du har aktivt bidragit till en bättre miljö!

När du hämtar din bil kan du känna att den svarar bättre på gaspådrag och motorn går jämnare och lugnare. Vi har använd GAT Engine Purifiersamtidig med oljebytet och avlägsnat samtliga avlagringar och tunga slaggämnen i motorn och den nya oljan kan numera uppfylla sin funktion. Du får således en perfekt optimerad motoreffekt. Kolla på oljestickan när du är hemma, visst är oljan ren och fin?

Dessutom har vi även rengjort ditt bränslesystem invändig. Vi använder GAT Petrol System Cleaner PLUS eller om det är en dieselmotorGAT Diesel System Cleaner PLUSför att binda upp kondensvatten och för att avlägsna samtliga driftrelaterade föroreningar i bränslesystemet. Kanske har din bil haft ryckig gång ibland? Varje bil har fukt och kondensvatten i bränslesystemet som orsakar korrosion och problem med insprutningen.

Här är några av fördelarna medGAT-SERVICE du har fått:

– optimerad motoreffekt och kraftfull förbränning och jämn kompression

– sänkt bränsleförbrukning

– jämn och lugn tomgång

– sänkt oljeförbrukning

– förlängt livslängd på katalysatorn och mycket effektivt korrosionsskydd

– minskade skadliga avgasutsläppStorumans Bil & El AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!